ЕМИЛ НИКОЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЦЕНТАР НА ТРЕТАТА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА

5 јуни, 2015

На ден 04 јуни 2015 година со почеток во 19 часот во хотел Холидеј Ин се одржа Третата изборна конференција на општинската организација на НСДП-Центар.

centar

Конференцијата ја водеше поранешниот претседател, г-дин Радојко Цветановски, кој поднесе Извештај за четиригодишното работење на Општинската организација.

На Конференцијата беа избрани нов Претседател, Извршен и Надзорен одбор на ОО на НСДП-Центар.

За претседател на општинската организација е избран г-дин Емил Николовски, дипломиран економист роден 1986 година.

На Конференцијата присувствуваше претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски, кој им се обрати на присутните делегати, потпретседателот на НСДП, г-дин Горан Мисовски и Секретарот за меѓународна соработка, г-дин Љубомир Јосифовски.

Фото: Емил Николовски, претседател на НСДП-Центар

ЕМИЛ НИКОЛОВСКИ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСДП-ЦЕНТАР НА ТРЕТАТА ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА

5 јуни, 2015

На ден 04 јуни 2015 година со почеток во 19 часот во хотел Холидеј Ин се одржа Третата изборна конференција на општинската организација на НСДП-Центар.

centar

Конференцијата ја водеше поранешниот претседател, г-дин Радојко Цветановски, кој поднесе Извештај за четиригодишното работење на Општинската организација.

На Конференцијата беа избрани нов Претседател, Извршен и Надзорен одбор на ОО на НСДП-Центар.

За претседател на општинската организација е избран г-дин Емил Николовски, дипломиран економист роден 1986 година.

На Конференцијата присувствуваше претседателот на НСДП, г-дин Тито Петковски, кој им се обрати на присутните делегати, потпретседателот на НСДП, г-дин Горан Мисовски и Секретарот за меѓународна соработка, г-дин Љубомир Јосифовски.

Фото: Емил Николовски, претседател на НСДП-Центар

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство