ДОДЕЛУВАЊЕ НА 14 ПЛАКЕТИ НА ЗАСЛУЖНИ ЧЛЕНОВИ НА НСДП ПО ПОВОД 14ТИОТ РОДЕНДЕН

15 декември, 2019

На одбележувањето на 14тиот роденден на НСДП беа доделени и 14 плакети на нејзини членови, како признание за нивниот личен допринос во формирањето, развојот и градењето на партијата и нејзината препознатливост.

Во име на членовите на НСДП кои добија плакети на присутните се обрати Благој Зашов, основач на партијата, пратеник и потпретседател во Собранието 2006-2008 година.

Фотогалетија од доделувањето на плакетите:

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство