ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА 11 ОКТОМВРИ

11 октомври, 2022
🇲🇰Денот на народното востание против фашистичките окупатори и нивните соработници 11Октомври одбележан и во градот херој Прилеп.
🟨Делегација на ОО на НСДП Прилеп положи цвеќе и учествуваше на свеченоста за одбележување на државниот празник во Прилеп.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство