ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПРЕДВОДЕНА ОД ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР МИКИ МИЛКОВСКИ НА ЧЕСТВУВАЊЕТО ПО ПОВОД 152 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

5 февруари, 2024

Делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија предводена од генералниот секретар Мики Милковски, Маја Стојковска, претседателка на НСДП Ѓорче Петров и Иван Трајковски, претседател на НСДП Гази Баба положија цвеќе по повод одбележувањето на 152 години од раѓањето на македонскиот великан Гоце Делчев во црквата Св.Спас во Скопје.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство