ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ВО ПЕЛИНЦЕ ВО МЕМОРИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР – АСНОМ

3 август, 2022
По повод одбележувањето на државниот празник “2 Август -Илинден” во Пелинце, каде оваа година покровител беше Собранието на Република Северна Македонија, делегација на НСДП положи свежо цвеќе на споменикот кај Меморијалниот центар на АСНОМ во Пелинце.
Во делегацијата на НСДП – Нова социјалдемократска партија беа:
1️⃣потпретседателот на НСДП, Зоран Маневски;
2️⃣генералниот секретар на НСДП, Мики Милковски;
3️⃣претседател на ОО на НСДП Куманово, Благојче Јаќимовиќ;
4️⃣член на Извршниот одбор на НСДП од Куманово, Фросина Стевановиќ;
5️⃣член на Централниoт одбор од ОО на НСДП Крива Паланка, Влатко Ристовски.
Честит ИЛИНДЕН!

 

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство