ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ НА МЕЧКИН КАМЕН ВО КРУШЕВО

3 август, 2022
Делегацијата на НСДП – Нова социјалдемократска партија за свеченоста во Крушево каде покровител е Влада на Република Северна Македонија, положи цвеќе на споменикот на Мечкин Камен во состав:
1️⃣потпретседателката на НСДП, Јулијана Цековска;
2️⃣потпретседателот на НСДП, Драги Крстев;
3️⃣членот на Извршниот одбор на НСДП од Битола, Зоран Георгиев и
4️⃣претседателот на ОО на НСДП Крушево Александар Китановски,
Честит Илинден❗️

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство