ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ И УЧЕСТВУВАШЕ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК ВО ПРИЛЕП

12 октомври, 2023

🇲🇰 ЧЕСТИТ 11 ОКТОМВРИ ❗
🇲🇰 Ден на народното востание против фашистички окупатори и нивните соработници.

Делегација на ОО на НСДП Прилеп положи цвеќе и учествуваше на свеченоста за одбележување на државниот празник во Прилеп.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство