Делегација на НСДП предводена од генералниот секретар Милковски положи цвеќе во Меморијалниот центар АСНОМ – Пелинце

3 август, 2023
Делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија предводена од генералниот секретар Мики Милковски, придружуван од потпретседателот на НСДП Зоран Маневски, претседателот на НСДП Куманово, Благојче Јаќимовиќ, претседателот на НСДП Крива Паланка, Влатко Ристовски и претседателот на НСДП Ранковце, Горан Младеновски во Меморијалниот центар АСНОМ – Пелинце положи цвеќе во чест на државниот празник “2 Август – Илинден”.
Нека е честит празникот, нека е честит Денот на Републиката. За многу години!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство