Делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија положи цвеќе на Мечкин Камен

3 август, 2023
Делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија во состав Ема Симјановска, секретар на НСДП Битола, Петар Шапе, член на Централниот одбор на НСДП, Филип Ивановски, претседател на НСДП Битола и Алексадар Китановски, претседател на НСДП Крушево положија цвеќе на Мечкин Камен по повод “2 август – Илинден – Денот на Републиката.
ЧЕСТИТ 2 АВГУСТ – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА❗️
ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН❗️

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство