ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП НА СВЕЧЕНОСТА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК 11 ОКТОМВРИ ВО КУМАНОВО

11 октомври, 2022
ЧЕСТИТ 11 ОКТОМВРИ❗️Ден на народното востание против фашистичките окупатори и нивните соработници.
Делегација на НСДП во состав Зоран Маневски потпретседател на НСДП, Мики Милковски, генерален секретар на НСДП и членовите на Извршниот одбор на НСДП, Благојче Јаќимовиќ и Фросина Стевановиќ, положи цвеќе и учествуваше на свеченоста за одбележување на државниот празник во Куманово.
Да живее антифашистичка Македонија!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство