ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП НА ЧЕСТВУВАЊЕТО НА ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК 24 МАЈ

24 мај, 2023

Делегација на НСДП – Нова социјалдемократска партија предводена од претседателката на НСДП Охрид Милена Гроздановска, членот на Извршниот одбор на НСДП, Петар Гроздановски и членот на Централниот одбор на НСДП Илче Несторовски положи цвеќе во чест на сесловенските и македонски просветители Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство