Делегација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот на Ченто во центарот на Прилеп

25 јули, 2017

По повод 60- годишнината од смртта на Методија Андонов Ченто првиот претседател на Президиумот на АСНОМ, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот на Ченто во центарот на Прилеп.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство