Делегација на ОО НСДП Прилеп положи свежо цвеќе по повод 14 г од КАРПАЛАК

9 август, 2015

По повод одбележувањето на 14 годишнината од трагичниот настан кај месноста Карпалак каде животот прерано го загубија 10 прилепски бранители, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп предводена од Петар Мирчески Секретар на ОО НСДП Прилеп, Стеван Јосифоски член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп, Димитар Јанакиоски член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот Карпалак во центарот на Прилеп во чест на македонските херои.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство