ДЕЛЕГАЦИЈА НА ОО НСДП ПРИЛЕП ДЕНЕС ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ЧЕНТО

24 јули, 2015

По повод 58- годишнината од смртта на Методија Андонов Ченто првиот претседател на Президиумот на АСНОМ, Делегација на Општинската Организација на  НСДП Прилеп предводена од Јулијана Цековска Претседател на ОО НСДП Прилеп, Петар Мирчески Секретар на ОО НСДП Прилеп, Димитар Јанакиоски член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп, Михаел Смилески член на ЛК на НСДМ Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот на Ченто во центарот на Прилеп.

5551-odbelezani-58-godini-od-smrtta-na-cento-960x600-14 5551-odbelezani-58-godini-od-smrtta-na-cento-960x600-15

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство