ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП, СДСМ И ЛДП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

30 јуни, 2015

Актуелната советничка во Советот на Општина Ѓорче Петров и претседател на НСДП-Ѓорче Петров, Марија Тодоровска, заедно со колегите Костадин Ацевски и Ивица Тодоровски по повод чествувањето во чест на Ѓорче Петров, пред неговиот споменик положи свежо свеќе.

marija 1 marija 2 marija 3

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство