ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД „ИЛИНДЕН“

2 август, 2015

Чествувајќи 112 години од Илинденското востание и 71 година од Првото заседание на АСНОМ, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп предводена од Јулијана Цековска Претседател на ОО НСДП Прилеп, Петар Мирчески Секретар на ОО НСДП Прилеп, Стеван Јосифоски член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп, Михаел Смилески член на ЛК на НСДМ Прилеп положи свежо цвеќе пред спомениците на македонските херои во Прилеп.

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД „ИЛИНДЕН“

2 август, 2015

Чествувајќи 112 години од Илинденското востание и 71 година од Првото заседание на АСНОМ, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп предводена од Јулијана Цековска Претседател на ОО НСДП Прилеп, Петар Мирчески Секретар на ОО НСДП Прилеп, Стеван Јосифоски член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп, Михаел Смилески член на ЛК на НСДМ Прилеп положи свежо цвеќе пред спомениците на македонските херои во Прилеп.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство