Делегација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе на споменикот Карпалак во центарот на Прилеп

9 август, 2017

По повод одбележувањето на 16 годишнината од трагичниот настан кај месноста Карпалак каде животот прерано го загубија 10 прилепски бранители, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред споменикот Карпалак во центарот на Прилеп во чест на македонските херои

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство