ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД „11 ОКТОМВРИ“

14 октомври, 2016

По повод 11 Октомври, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред спомен обележјата на Могилата на Непобедените, Методија Андонов Ченто и Кузман Јосифоски Питу во Прилеп оддавајќи им почит за нивната историска заслуга.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство