ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ГРАДОТ „3 НОЕМВРИ“

5 ноември, 2015

Делегација на НСДП Прилеп по повод одбележувањето на 3-ти Ноември „Денот на ослободувањето на Прилеп“ положи свежо цвеќе пред спомен обележјата на Методија Андонов Ченто, Кузман Јосифоски- Питу, Могилата на Непобедените и пред споменикот кај Песјобрдце.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство