ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА „ОСМИ СЕПТЕМВРИ“

8 септември, 2015

По повод 8-ми Септември Денот на независноста на Република Македонија, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред спомениците на македонските херои во Прилеп.

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП-ПРИЛЕП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА „ОСМИ СЕПТЕМВРИ“

8 септември, 2015

По повод 8-ми Септември Денот на независноста на Република Македонија, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп положи свежо цвеќе пред спомениците на македонските херои во Прилеп.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство