ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА КИЧЕВО „11 СЕПTЕМВРИ“

11 септември, 2015

По повод обележувањето на 72 годишнината од ослободувањето на Кичево, Делегација на ОО НСДП Кичево положи цвеќе во Спомен костурницата на паднатите борци на Кичевското Кале.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство