Делегација на НСДП положи свежо цвеќе пред спомениците на македонските херои во Прилеп

3 август, 2016

Чествувајќи 113 години од Илинденското востание и 72 година од Првото заседание на АСНОМ, Делегација на Општинската Организација на НСДП Прилеп предводена од Михаел Смилески Координатор на ЛК на НСДМ Прилеп, Димитар Јанакиески член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп, Стеван Јосифоски член на Извршниот одбор на ОО НСДП Прилеп, Ангел Кржески Секретар на ЛК на НСДМ Прилеп положи свежо цвеќе пред спомениците на македонските херои во Прилеп.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство