Делегација на НСДП положи цвеќе во Пелинце по повод 111г. Илинденско востание и 70г. АСНОМ

2 август, 2014

Делегацијата на НСДП, Горан Мисовски, Љупчо Јосифовски и Сунчица Јосифова, денес положи цвеќе на Меморијалниот центар во Пелинце по повод 111 години од Илинденското востание и 70 години од АСНОМ

pelince1 pelince2 pelince3 pelince4

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство