ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕН-КОСТУРНИЦА ВО КУМАНОВО ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ „11 ОКТОМВРИ“

12 октомври, 2020
По повод 11 Октомври – Ден на народното востание, делегација на ОО НСДП Куманово предводена од заменик министерот за економија и член на Извршниот одбор на НСДП г.Зоран Маневски, претседателот на ОО на НСДП-Куманово и член на советот на општината г.Благојче Јаќимовиќ и секретарот на НСДП-Куманово г-ѓа Фросина Стевановиќ положи цвеќе пред Спомен-Костурница во Куманово.
Нека ни е честит 11 Октомври!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство