ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПО ПОВОД ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК „ИЛИНДЕН“ ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ НА МЕЧКИН КАМЕН

3 август, 2019

По повод државниот празник „2ри август Илинден“, делегација на НСДП во состав Петар Шапе, Јулијана Цековска и Александар Китановски положија свезо цвеќе на Мечкин Камен во Крушево

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство