ДЕЛ ОД РАКОВОДСТВОТО И ЧЛЕНОВИ НА НСДП, ПРИСУТНИ НА ТРИБИНАТА ПОД НАСЛОВ „НИЕ СМЕ ЕВРОПА“ ВО КУМАНОВО

12 декември, 2023

Трибина под наслов „Ние сме Европа“ се одржа во Домот на култура Трајко Прокопиев во Куманово, на која се дискутираше за европските вредности, за придобивките и можностите што ни ги нуди ЕУ членството на тема ЕНЕРГЕТИКА.


На трибината присуствуваа потпретседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Зоран Маневски, претседателот на НСДП Куманово, Благојче Јаќимовиќ и членови на Централниот одбор на НСДП и Извршниот одбор на НСДП Куманово.


#НиеСмеЕвропа 🇲🇰🇪🇺
#МКвоЕУ

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство