Дебата помеѓу лидерот на НСДП, Тито Петковски и проф. Владимир Пивоваров: Зошто власта не спроведува истрага, а тврди дека прислушкувањето е дел на странски служби

11 февруари, 2015

Дебата на НОВА ТВ помеѓу лидерот на НСДП, Тито Петковски и проф. Владимир Пивоваров: Зошто власта не спроведува истрага, а тврди дека прислушкувањето е дел на странски служби, кој би бил навистина мета на странците, дали би ги интересирале 20.000 луѓе, зошто Јанкуловска како министерка за внатрешни дозволила да биде прислушкувана и од кого, како власта ќе и возврати на опозицијата?

Новинар: Биљана Секуловска

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство