ЧЕСТИТ 2 АВГУСТ – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА!

3 август, 2023

Претседателот на НСДП – Нова социјалдемократска партија Goran Misovski предводеше собраниска делегација во меморијалниот центар АСНОМ-Пелинце, по повод Денот на Републиката -2 Август Илинден!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство