БЛАГОЈЧЕ ЈАЌИМОВИЌ УЧЕСТВУВАШЕ НА ХУМАНИТАРНА ТРКА ВО КУМАНОВО

28 мај, 2023

Благојче Јаќимовиќ, член на Советот на општина Куманово од НСДП – Нова социјалдемократска партија учествуваше на хуманитарна трка за АНА и ТЕОДОСИЈА подржана од Советот на Општина Куманово!!!

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство