Баара и Гиновски положија цвеќе на гробот не великанот Гоце Делчев

4 мај, 2014

Претседателката на НСДМ, Тамара Баара и Владинир Гиновски, член на Централниот одбор на НСДП, денес положија цвеќе на споменикот на Гоце Делчев во црквата Св.Спас во Скопје по повод 111-годишнината од смртта на великанот и идеологот на Внатрешната Македонска Револуционерна Организација

gd

 

vlatko

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство