6 јули, 2020

Мираковска во Прилеп разговараше со претставници од повеќе земјоделски здруженија. Токму здружувањето на земјоделците е тоа што „Можеме“ сака да го поттикне и поддржи.

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство