ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА НСДП-БИТОЛА ЗА ПОМОШ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА

10 април, 2020

OO на НСДП-Битола организираше хуманитарна акција, а собраните прехранбени и хигиенски средства ќе бидат поделени на социјални семејства. #СедиДОМА #НСДП

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство