НСДП ПРИЛЕП: Положување на свежо цвеќе по повод 3 Ноември, 76-годишнина од ослободување на Прилеп

4 ноември, 2020

Фотофалерија од положувањето на свежо цвеќе по повод 3 Ноември -Денот на ослободувањето на градот херој Прилеп, од страна на претседателката на НСДП-Прилеп и член на Советот на општина Прилеп, Јулијана Цековска

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство