(Фотогалерија) 11ТА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

25 февруари, 2017

11та седница на Централниот одбор на НСДП, 25.02.2017година, Даре Џамбаз, Скопје

image-0-02-05-7ce2eef1bafc5d9905995c4107198ad81792824bb58cf1fc19d30f344f3a73da-V image-0-02-05-2c884b16c058c68ff93c210e2909697f7a30388671b05a9128a28b399e9f65cf-V image-0-02-05-2e09dc521904997624b0e8f8d0401d7697b5ea1c23be87c65ffe43c0e126d2c9-V image-0-02-05-05fe1ba05fa4c628d0f35a5a71594d724489ec669c8e7cf5a2c9648219c9b5c8-V image-0-02-05-b12ca387a33a8df595d306977d847c13dbbd9649ce30d8e3fe549a798f3c98f8-V

НАШИ ПРИОРИТЕТИ

И трудот е капитал

Вработување

Енергетика

Земјоделство