Тито Петковски: Да продолжиме силно и чесно во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки!

НСДП денес одбележува 15 години од своето основање, по тој повод претседателот на партијата, Тито Петковски преку видео се обрати до членството.
Да се потсетиме на почетоците, на пријателствата кои ги градевме и развиваме, на политичките битки кои ги водевме, на сите заеднички моменти преку кои растевме и политички созревавме, успевајќи да оставиме длабок белег на политичката сцена во Северна Македонија.
Нека ни е честит роденденот, силно и чесно да продолжиме во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки.

Најново

Честит 1 Мај!

Трајковски за „Фактор“: Со отчетност и одговорно работење може да го изградиме секој капитален проект во државата

Петковски: Договорот Заев – Мицкоски е пред едно огромно минско поле кое што се нарекува Собрание – никој не може да очекува што и каде ќе експлодира

Трајковски: Предложивме измени на Законот за домување за решавање на проблемите со станбеното домување и диво вселените лица

ПЕТКОВСКИ ЗА ТВ 24: ПОТЕГОТ НА ЗАЕВ Е ЗА ПОЧИТ ВО УСЛОВИ НА ЛОШИ МОМЕНТИ НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП