Мисовски: Скопје 2014 беше смислено сценарио за криминал и перење на пари на ВМРО-ДПМНЕ

Требаше да чини 80 милиони евра, а надмина 700 милиони!

Само за 11 споменици платени се 8 милиони евра повеќе!

Во изминатиов период покажавме дека и можеме и знаеме како треба да ги менаџираме состојбите во државата, покажавме дека можеме парите да ги враќаме на граѓаните и домаќински да работиме!

Излези и гласај! Во овој момент нема подбра опција за државата од коалицијата „Можеме“, заокружи број 3!

Најново

Честит 1 Мај!

Трајковски за „Фактор“: Со отчетност и одговорно работење може да го изградиме секој капитален проект во државата

Петковски: Договорот Заев – Мицкоски е пред едно огромно минско поле кое што се нарекува Собрание – никој не може да очекува што и каде ќе експлодира

Трајковски: Предложивме измени на Законот за домување за решавање на проблемите со станбеното домување и диво вселените лица

ПЕТКОВСКИ ЗА ТВ 24: ПОТЕГОТ НА ЗАЕВ Е ЗА ПОЧИТ ВО УСЛОВИ НА ЛОШИ МОМЕНТИ НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП