Прес конференции

Здрaвјето на граѓаните е на прво место и така ќе постапуваме

Одговор на новинарски прашања, Соња Мираковска, потпретседателка на НСДП од коалицијата „Можеме“ ,,Состојбата ...`

Продолжуваме со длабоки реформи во правосудството, ефикасно прочистување на судии и обвинители

Прес- конференција, Соња Мираковска, потпретседателка на НСДП од коалицијата „Можеме“ Коалицијата ...`

Мираковска од коалиција „Можеме“: Близу 6 милијарди евра на располагање преку членството во ЕУ и НАТО

13.03.2020 Прес- конференција, Соња Мираковска, потпретседателка на НСДП, од коалицијата „Можеме“ Почитувани ...`

Мираковска: Стравот и паниката во ВМРО-ДПМНЕ кулминираат, Мицкоски не успеа да ги изврши наредбите на шефот од Будимпешта

Прес-конференција на потпретседателката на НСДП, Соња Мираковска: Почитувани граѓани, почитувани ...`

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ДИРЕКТОРКАТА БОШКОВСКА-ЈАНКОВСКИ ЗА СТРАТЕШКИТЕ И ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ НА ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР

Прес конференција на Директорката на Централен регистар – Марија Бошковска-Јанковски: На прес-конференцијата ...`

Пендаровски: Модернизација на армијата и европски услови за војниците се мој врвен приоритет

Изјава за медиуми, Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател, Скопје, 10.04.2019 Почитувани ...`

Упатувам апел до пратениците од ВМРО-ДПМНЕ да ја почитуваат волјата на граѓаните и заеднички да обезбедиме европска иднина за сите

Прес-конференција на потпретседателот на НСДП и потпретседател на Собранието на Република Македонија, ...`

ОСТАВКА НА ВЛАДАТА И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДРЖАВАТА КАКО УСЛОВ ЗА НОРМАЛИЗАЦИЈА НА СОСТОЈБИТЕ ВО ДРЖАВАТА

Прес-конференција на претседателот на НСДП, Тито Петковски: Концепт за излез од политичката криза I. Преку ...`

РАТКО ПАВЛОВСКИ: ВРИЕ ВО УЧИЛИШТАТА ВО КРИВА ПАЛАНКА

Прес-конференција на Ратко Павловски, член на Советот на општина Крива Паланка од НСДП Почитувани ...`

ВЕЉАНОСКИ, ПРЕКИНИ ЈА ПАРОДИЈАТА И КОНСТАТИРАЈ ГИ ОСТАВКИТЕ

Прес конференција,Рената Дескоска во име на пратениците од опозиционата коалиција: Почитувани, Ова ...`