Видео

МОЖЕМЕ – Секој од нас да преземе чекор и да учествува во големата одлука

Не е доволно само да веруваме дека коалицијата „Можеме“ ќе ја формира следната влада. Секој од нас ...`

Мисовски: Гласот за бројот 3 е глас за европска и модерна држава

Гласот за бројот 3 е глас за европска и модерна држава во која се почитуваат правото и правдата! Можеме ...`

Мираковска: Не молчете кога е ваш ред да зборувате, излези и гласај!

Не молчете кога е ваш ред да зборувате. Ти одлучуваш. Без твојот глас нема да се оствари она што го очекуваш. ...`

Мисовски: Скопје 2014 беше смислено сценарио за криминал и перење на пари на ВМРО-ДПМНЕ

Требаше да чини 80 милиони евра, а надмина 700 милиони! Само за 11 споменици платени се 8 милиони евра повеќе! Во ...`

Мираковска: Младите заслужуваат зелена иднина

✅Правото на здрава животна средина е фундаментално граѓанско право. ✅Нема економија без одржливост ...`

Мираковска: Правосудството мора да се прочисти од корумпираните судии

Државата не може да биде за некого мајка а за некого маќеа. Инспекциските служби и казните не смеат ...`

МОЖЕМЕ – Го вративме достоинството на социјалните работници

Нема реформа без реформатори. Од самиот почеток започнавме со подигнување на мотивацијата, желбата ...`

Мираковска: Развојна и конкурентна економија фокусирана на младите

„Коалицијата „Можеме“ нуди нова македонска економија која ќе биде развојна и конкурентна, која во ...`

Поддршка за хероите на новото време: Медицински работници, чувари на редот, земјоделци, тутунари…

Прилеп е гордост на Македонија од кога сме тука. Од античката Стибера преку Волкашин и Марко Крале до ...`

Мираковска: За четири години ќе вложиме 800 милиони евра во земјоделството

„Во изминатиов период вложивме над 430 милиони евра во земјоделството, за земјоделците да добијат повисоки ...`