Фотогалерија

Маневски и Јаќимовиќ на свечена седница за доделување на 11 ноемврсиките награди по повод Денот на ослободувањето на Куманово

`

НСДП-КУМАНОВО: По повод одбележувањето на 11 Ноември -Денот на ослободувањето на градот Куманово претставник на НСДП положи свежо цвеќе

`

НСДП ПРИЛЕП: Положување на свежо цвеќе по повод 3 Ноември, 76-годишнина од ослободување на Прилеп

`

Мисовски во општина Центар: ОДЛУЧНО И ЧЕСНО ќе се бориме за динамичен економски развој, ефикасна даночна политика и социјална правда

`

Мираковска и Заев во посета на Ново Село

`

(ФОТО) МИРАКОВСКА И КОСТАДИНОВ НА СРЕДБА СО ЖЕНИТЕ ОД СТРУМИЦА

`

(ФОТО) МИСОВСКИ И ДИМИТРОВ НА СРЕДБИ СО ГРАЃАНИ ВО КИСЕЛА ВОДА

`

(ФОТО) МИСОВСКИ НА ТРИБИНА ВО ЦЕНТАР НА СКВЕР ЈАДРАН

`

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во ИЕ.1 Горан Мисовски во Сопиште на средби со граѓани

`

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА НСДП-БИТОЛА ЗА ПОМОШ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА

`