• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1
nsdp-logo1

НСДП дава целосна поддршка на договорот помеѓу владите на Р.Македонија и Р.Грција за решевање на спорот за името

Новиот Извршен одбор на НСДП на својата конститутивна седница, која ја одржа вчера  (21.06.2018), даде целосна ...`
v2

Министерката Апостолска оствари работна посета на општина Велес

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, вчера (14.06.2018) оствари работна ...`
hr1

Министерката Апостолска се сретна со хрватската амбасадорка Баришиќ

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес оствари работна средба ...`
kp1

Министерката Апостолска оствари работна посета на општина Крива Паланка

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска,  вчера(07.06.2018)оствари работна ...`
co0206-1

КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

Централниот одбор на НСДП денеска во Скопје ја одржа својата прва, конститутивна, седница по одржаниот ...`
Bitola30052018-g

Министерката Апостолска оствари работна посета на општина Битола

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, вчера(30.05.2015) оствари работна ...`
31012018125352_web_zorica_apostolska_minister_(1)

Министерката Апостолска се сретна со германскиот амбасадор Герберих

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, вчера(понеделник 28 мај ...`
logo 4 kongres

НАЈАВА: ЧЕТВРТИ КОНГРЕС НА НСДП

Најава-покана до медиумите: Почитувани, Ве известуваме дека НСДП на 13.05.2018 (недела), со почеток во 11 часот, ...`
20180507155059

Министерката Апостолска ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија пред италијански компании

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска заедно со директорот на ...`
2-3

XI СЕДНИЦА НА ЦЕНТРАЛНИОТ ОДБОР НА НСДП

НСДП денес во Скопје одржа седница на Централниот одбор на која беа донесени повеќе одлуки во пресрет ...`