• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

Секретар за меѓународна соработка

Ljubomir-Josifovski

Член на НСДП. Роден на 10.8.1973 во Скопје. Македонец. Магистрирал на УКИМ – Филозофски факултет, историски-архивски науки. На вонредните парламентарни избори одржани во 2014 година е избран за пратеник во Собранието на Република Македонија.