• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

КАТЕРИНА МЛАДЕНОВСКА

kate

Член на Советот на општина Брвеница

Родена 06.07.1991 во Тетово. Живее во село Брвеница. Македонка.

Практикант во општина Брвеница (април-мај 2013 година).

2006-2010, СЕОУ„Гостивар” Гостивар, ССС, деловен секретар-правен техничар

2010-2013, Факултетот за јавна администрација и политички науки, Универзитет на Југоисточна Европа, Тетово, Јавен администратор

Моментално постдипломец на катедрата за Меѓународно право и меѓународни односи на Факултетот за јавна администрација и политички науки, Универзитет на Југоисточна Европа во Скопје.

За член на Советот на општина Брвеница е избрана на локалните избори 2013 година.

Говори англиски јазик. Омажена.

Контакт: k.mladenovska91@gmail.com