• pelince cover
  • prvomajski mars
  • tito-slider
  • mk eu
  • slide1

ЈАСМИНА ДИМОВСКА

jasmina

Член на Советот на општина Берово

Родена 19.10.1979 година во Берово, дипломиран новинар, член на НСДП од 2005 год. член на Извршниот одбор на ОО НСДП-Берово и претседател на ОО на жени на НСДП-Берово.

e-mail: jasminadimovska@yahoo.com