Тито Петковски: Да продолжиме силно и чесно во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки!

НСДП денес одбележува 15 години од своето основање, по тој повод претседателот на партијата, Тито Петковски преку видео се обрати до членството.
Да се потсетиме на почетоците, на пријателствата кои ги градевме и развиваме, на политичките битки кои ги водевме, на сите заеднички моменти преку кои растевме и политички созревавме, успевајќи да оставиме длабок белег на политичката сцена во Северна Македонија.
Нека ни е честит роденденот, силно и чесно да продолжиме во остварувањето на нашата програма и носењето на политичките одлуки.

Најново

СРЕДБА НА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОБРАНИЕТО МИСОВСКИ СО ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР

Во новата 2021 година политички сплотени и посветени да продолжиме Северна Македонија да ја градиме и развиваме

НСДП ОДБЕЛЕЖА 15 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО

„Само Интервју” на Канал 5 ТВ со лидерот на НСДП г.Тито Петковски

Петковски за ФОКУС: Заев сака да ја надмине блокадата, но Бугарија тешко ќе попушти пред изборите

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП