ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕН-КОСТУРНИЦА ВО КУМАНОВО ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ „11 ОКТОМВРИ“

По повод 11 Октомври – Ден на народното востание, делегација на ОО НСДП Куманово предводена од заменик министерот за економија и член на Извршниот одбор на НСДП г.Зоран Маневски, претседателот на ОО на НСДП-Куманово и член на советот на општината г.Благојче Јаќимовиќ и секретарот на НСДП-Куманово г-ѓа Фросина Стевановиќ положи цвеќе пред Спомен-Костурница во Куманово.
Нека ни е честит 11 Октомври!

Најново

ИНТЕРВЈУ Бошковска-Јанковски: Со новиот портал на Централниот регистар креиравме отворени податоци

Интервју на Тито Петковски за бугарската ТВ Европа: Каков политички симбол е 11 Октомври за Северна Македонија?

Избрано ново раководство на НСДП во општина Карпош❗

УЧЕСТВО НА ЗАМЕНИК-ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СОБРАНИЕТО МИЛКОВСКИ НА Е-КОНФЕРЕНЦИЈА

Кирил Гајдов претседател на ОО на НСДП Велес избран за Претседател на Советот на општина Велес

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП