Мисовски: Гласот за бројот 3 е глас за европска и модерна држава

Гласот за бројот 3 е глас за европска и модерна држава во која се почитуваат правото и правдата!

Можеме уште подобро и уште повеќе!

Ти одлучуваш. Излези и гласај! Безбедно е!

#Можеме #СДСМ #НСДП

Најново

ПЕТКОВСКИ ЗА ТВ 24: ПОТЕГОТ НА ЗАЕВ Е ЗА ПОЧИТ ВО УСЛОВИ НА ЛОШИ МОМЕНТИ НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

Петковски за бугарската ТВ Европа: Историските прашања не смее да бидат дел од преговарачката рамка за ЕУ

Петковски за МКД.мк: Берлин ѝ даде сила на Софија

Етничка легитимација!

НСДП: Образованието да биде национален приоритет

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП