Мисовски: Скопје 2014 беше смислено сценарио за криминал и перење на пари на ВМРО-ДПМНЕ

Требаше да чини 80 милиони евра, а надмина 700 милиони!

Само за 11 споменици платени се 8 милиони евра повеќе!

Во изминатиов период покажавме дека и можеме и знаеме како треба да ги менаџираме состојбите во државата, покажавме дека можеме парите да ги враќаме на граѓаните и домаќински да работиме!

Излези и гласај! Во овој момент нема подбра опција за државата од коалицијата „Можеме“, заокружи број 3!

Најново

ИНТЕРВЈУ Бошковска-Јанковски: Со новиот портал на Централниот регистар креиравме отворени податоци

Интервју на Тито Петковски за бугарската ТВ Европа: Каков политички симбол е 11 Октомври за Северна Македонија?

Избрано ново раководство на НСДП во општина Карпош❗

ДЕЛЕГАЦИЈА НА НСДП ПОЛОЖИ ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕН-КОСТУРНИЦА ВО КУМАНОВО ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ „11 ОКТОМВРИ“

УЧЕСТВО НА ЗАМЕНИК-ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СОБРАНИЕТО МИЛКОВСКИ НА Е-КОНФЕРЕНЦИЈА

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП