Мираковска и Заев во посета на Ново Село

Соња Мираковска, потпретседателка на НСДП и носителка во ИЕ.4 денеска беше во посета на Ново Село заедно со Зоран Заев.

Посетата ја почнаа од пазарот. Разговаравме и со трговците и со земјоделците.

Големо задоволство е кога ќе видите дека овие луѓе Ве чувствуваат како партнер во креирањето на земјоделските политики.

#Можеме #СДСМ #НСДП

 

Најново

Тито Петковски: Барањето на ДУИ премиер да биде Албанец е обид Зоран Заев да се делегитимира, но и обид да се воведе друг општествен систем

Петковски: Најголемите придобивки од Охридскиот рамковен договор се мирот, стабилноста, да нема воени дејствија

Петковски: Политичките партии коишто учествуваа на изборите мора да најдат начин како во рок од тие 20 дена да се конституира Собранието, односно да ги почнат на време своите преговори

ОБРАЌАЊЕ НА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ МИСОВСКИ НА СВЕЧЕНОТО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 2 АВГУСТ – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

Потпретседателот на Собранието г.Мисовски положи свежо цвеќе во знак на почит и сеќавање на жртвите од катастрофалниот земјотрес во Скопје во 1963 година

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП