Мисовски: Да ја продолжиме борбата против остатоците на режимот на Груевски

Потпретседателот на НСДП и кандидат за пратеник во првата изборна единица, Горан Мисовски денеска на плоштадот Македонија во Скопје, во рамки на своите предизборни активности, на промотивен штанд на коалцијата „Можеме“ подели промотивен материјал.

Контактите со граѓаните Мисовски ги искористи и за нивно запознавање со коалиционата предизборна програма, како и за упатување на политички пораки.

„Местото на кое се наоѓаме е симбол на успешната борба против режимот на Никола Груевски. ВМРО-ДПМНЕ во рамки на „Скопје 2014“ овде сакаше да го реализира криминалниот проект за изградба на т.н. „Шпански скали“. Но ние покажавме што значи одговорно работење и вистинска броба против кримналот. Наместо уште еден кичерајски објекти од стиропор, граѓаните на плоштадот добија нова зелена површина“, порача Мисовски.

Мисовски ги повика граѓаните на 15 јули својот глас да го дадат за редниот број 3 за да продолжи битката против криминалот и корупцијата на остатоците од режимот на Груевски.

Најново

Трајковски: НСДП ќе се бори за независно судство кое ќе може да ја контролира извршната власт

Мисовски: Од оваа влада стечајците добија социјална сигурност, од претходната–пендрек!

Мираковска: Развојна и конкурентна економија фокусирана на младите

Мираковска: Просечна плата од 34 000 денари, минимална од 20 000 денари и повисоки пензии

Мисовски: Изборот е за богатење на врхушката во ДПМНЕ или за економија која ќе даде шанси на младите

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП