Мисовски: Гласот за „Можеме“ е глас за реален раст на платите и пензиите

Кандидатот за пратеник од НСДП во првата изборна единица, Горан Мисовски денес во рамки на своите предизборни активности имаше средба со жителите на населбата Капиштец, општина Центар.

Мисовски истакна дека коалицијата „Можеме“ има формулирано економски политики кои ќе доведат до реален раст на платите и пензиите, со што ќе се покаже грижа за сите граѓани.

„Изборната програма е мозаик на вредности кои го поставува исправниот пат за развој на Северна Македонија, по кој сите задно ќе продолжеме“, порача Мисовски на жителите на оваа скопска општина, притоа поделувајќи промотивен материјал и заштитни маски.

Најново

Трајковски: НСДП ќе се бори за независно судство кое ќе може да ја контролира извршната власт

Мисовски: Од оваа влада стечајците добија социјална сигурност, од претходната–пендрек!

Мираковска: Развојна и конкурентна економија фокусирана на младите

Мираковска: Просечна плата од 34 000 денари, минимална од 20 000 денари и повисоки пензии

Мисовски: Изборот е за богатење на врхушката во ДПМНЕ или за економија која ќе даде шанси на младите

СЛУЖБА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ НА НСДП